Datum registrace: 07. 09. 2012
lilicek
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137230.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
lilicek
Jak psát blog?POMOC
19. 09. 2012
AHOJ,MAM DOTAZ OHLEDNE ZAPISOVANI RECEPTU.VARIM DNESKA TREBA SRBSKE ZEBIRKO.VSE ZAPISU DO TABULKY TO CHAPU,ALE PAK NEVIM JAK MAM V OMACCE ODHADNOUT KOLIK TAM MAM TREBA MLEKA,SOLI,MOUKY,MASA NA PORCI?PRECE NEMUZU VSECHNO ZVLAST VAZIT...A MOUKU NEBO KORENI NEODHADNU ,NE.SNAD JSEM TO NAPSALA SROZUMITELNE.:-) DIKY
Hodnocení (1 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
20. 09. 2012 11:42
lilicek
diky.je slozite vsechno vazit,ze.taky jsem zacala pouzivat tu tabulku.sice to neni uplne presne,ale lepsi nez nic.aspon ma clovek predstavu :-d diky
20. 09. 2012 10:56
já jsem se řídila širokou databází hotových receptů na www.flora.cz -
tam najít e-kalkulačka. Je tam strašně moc jídel i s výživovými hodnotami a já jsem si vybraná jídla přepisovala do kouče. Fungovalo to a bylo to rychlejší, než všechno, co uvařím vážit.
tam najít e-kalkulačka. Je tam strašně moc jídel i s výživovými hodnotami a já jsem si vybraná jídla přepisovala do kouče. Fungovalo to a bylo to rychlejší, než všechno, co uvařím vážit.
20. 09. 2012 10:29
Já občas taky vše zvážím, ale maso zvážím jako celek když si beru, tak odhadnu jaký díl z celého množství jsem si nabrala (to není až takový problém), s omáčkami a zeleninou to mám stejně, zvážím, než to šoupnu do hrnce, tam vím kolik surovin to bylo celkem a pak si zapíšu jen ten svůj díl.
Pokud chci být přesnější, položím talíř na váhu, no a přidávám a přivažuju přílohu, omáčku, maso. Se saláty to neřeším, zelenina je zelenina a beru to odhadem. Opravdu časem člověk celkem slušně odhaduje často používané suroviny.
Pokud chci být přesnější, položím talíř na váhu, no a přidávám a přivažuju přílohu, omáčku, maso. Se saláty to neřeším, zelenina je zelenina a beru to odhadem. Opravdu časem člověk celkem slušně odhaduje často používané suroviny.
19. 09. 2012 23:03
Já jsem ze začátku skutečně všechno vážila - nejdřív hrnec, pak suroviny a každou zvlášť zapsala. Nakonec jsem to celé zvážila, odečetla hrnec, odvážila svou porci a zjistila kolik je to procent z celého jídla. Pak vše zapsala do kouče :-) Vypadá to složitě, ale časem to vychytáš a nějaké hotovky se dají nalézt i v Sebekoučinku.
19. 09. 2012 20:06
DEKUJI MOC.TO POMUZE...PRAVE ZE VARIM DOMA PRO CELOU RODINU A TAKY SI DAM TREBA OMACKU,ALE MALO A NE KNEDLIK,ALE TREBA RYZI ATD . :-) DIK
19. 09. 2012 15:47
Ahojky, já chodím na tyhle stránky: http://www.kaloricketabulky.cz/tabulka-potravin.php. Není tam úplně všechno, ale tady dohledávám. Na obědy chodím v práci. Pokud tam není právě to jídlo, najdu obdobné a hodnoty z nich dám do koučinku. Vím, že to není úplně správná cesta. Ale jídel je tam dost, takže jsem za tři týdny improvizovala asi jen dvakrát.
lilicek
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?